Een droomkeuken van Boer Staphorst
Binnenkijkers
1 juni, 2021

Een droomkeuken van Boer Staphorst

Al bij de eerste bezichtiging van hun nieuwe huis zagen Miranda en haar vriend Stefan mogelijkheden om van de oude bruine keuken een moderne en landelijke leefkeuken te maken. Hun droom? Een open keuken waar familie en vrienden gezellig aan tafel schuiven voor een hapje en een drankje.

Zoektocht

Miranda en Stefan zochten online en in woonmagazines naar inspiratie, en stapten met hun ideeën naar Boer Staphorst: ‘We wisten goed welke stijl we wilden: een moderne, maar vooral gezellige uitstraling. We hebben veel bezoekjes aan Boer Staphorst gebracht en vaak gebeld met onze vaste contactpersoon. En elke keer weer wisten ze ons op een prettige manier een stapje verder te helpen.

De droom is uitgekomen

Het héle huis werd een jaar lang onder handen genomen, ook door Miranda en Stefan zelf. En dat terwijl ze net een kindje hadden gekregen. ‘Een drukke tijd’, geeft Miranda toe. Maar het was het waard, besluit ze: ‘We hebben nu een prachtig huis, met de keuken als centrale ontmoetingsplek. En wat we wensten, gebeurt echt: familie en vrienden schuiven gezellig aan. Als ik aan tafel zit, met aan de ene kant het uitzicht op onze tuin en aan de andere kant onze keuken, geniet ik enorm! Het is echt een droom die is uitgekomen.’

‘De oven is ons pronkstuk, gezellig én groot’