Het begint met de keukens van de mooiste keukenwinkel

Inspiratie voor jouw keuken

 

Wil jij een nieuwe keuken kopen of ga je je keuken renoveren? Een goed begin is het halve werk: ontdekt wat jij mooi en handig vindt als het op een keuken aankomt. Lees leuke en praktische tips in ons blog. Bekijk keukenfoto’s en leg jouw favoriete keukensfeer vast in je persoonlijke moodboard. Voldoende inspiratie opgedaan? Breng jouw droomkeuken in beeld met onze keukenplanner. 
 

Keukenblog vol tips & inspiratie voor jou

Antwoorden op veelgestelde vragen, praktische tips en plezierige inspiratie. In de blogs van De Mooiste Keukenwinkel vind je van alles wat. Van binnenkijkers bij onze klanten, de laatste keukentrends en een top 5 fijne kranen, tot schoonmaaktips voor je oven en smakelijke recepten. Mail ons gerust als je een tip hebt voor een nieuw onderwerp: keukens@vmeretail.nl

Lees het blog van De Mooiste Keukenwinkel over de keukentrends van 2021

Moodboard maken voor jouw keuken

Welke stijl en sfeer wil jij in jouw keuken? Beelden zeggen meer dan woorden, dus adviseren we je een moodboard te maken voor jouw nieuwe keuken. Doe inspiratie op in onze beeldenbank, vink aan welke keukenfoto’s jou aanspreken en genereer daarna automatisch een overzicht. Leuk en makkelijk! 

Moodboard maken voor jouw keuken

Keukenplanner brengt je keukenideeën tot leven

Krijg een voorproefje van hoe jouw keuken eruit kan zien. De 3D-keukenplanner van De Mooiste Keukenwinkel brengt jouw keukenideeën tot leven. Doordat de keukenplanner digitaal is, kun jij eenvoudig allerlei opties uitproberen. Speel met wandkleuren, frontjes en apparatuur. Zo kom je tot het beste plan voor jouw nieuwe keuken. Tip: neem jouw 3D-keukentekening mee naar de winkel.

test

Magazine De Mooiste Keukenwinkel

Blader op je gemak door het De Mooiste Keukenwinkel-magazine. Ontdek verschillende keukenstijlen, mooie materialen, slimme keukenoplossingen en handige apparatuur. Met eigen ogen de ruime collectie keukens, keukenapparatuur en -accessoires zien? Bezoek een winkel en stel vrijblijvend je vragen aan een keukenexpert. 

Magazine De Mooiste Keukenwinkel

Afspraak bij De Mooiste Keukenwinkel

Zin om samen met een kundige keukenkenner aan de slag te gaan voor je nieuwe keuken? Vraag een afspraak aan bij de dichtstbijzijnde De Mooiste Keukenwinkel.