Een droomkeuken van Kex Keukenexpert
Binnenkijkers
19 juli, 2021

Een droomkeuken van Kex Keukenexpert

Na diverse keukenzaken ter oriëntatie te hebben bezocht, zijn we door de uitstekende beoordeling op www.qasa.nl bij Kex Keukenexpert in Volendam beland. Hier werden we blij verrast door de schitterende showroom, waarin we werkelijk alle nieuwe trends op keukengebied konden bewonderen, in de ruim opgezette keuken opstellingen.

Tijdens de 1e afspraak met een keukenadviseur van Kex, werden wij uitstekend geadviseerd. Onder andere over de stijl van de keuken, verschillende materialen, kleuren, de beste keukenapparatuur, het keukenblad, enzovoorts. Hierna ging de adviseur over tot het maken van een ontwerp, met al onze wensen, passend in de maten van onze keukenruimte.

Na het voltooien van het ontwerp, kregen wij een prijsindicatie van de keuken waarin al onze wensen waren opgenomen uitgaande van de scherpe Duitse prijzen  De keukenprijs zat zeker binnen ons budget, dus wij wilden graag een 2e afspraak maken!

Bij de 2e afspraak werd het ontwerp van onze droomkeuken in 3D op beeldscherm getoond! We liepen samen alle onderdelen van de keuken nogmaals langs. We waren overdonderd, want het ontwerp voldeed geheel aan onze verwachtingen.

Wat daarop volgde vonden wij heel plezierig! De Duitse nettoprijs, die door de computer op de euro af nauwkeurig werd uitgerekend, was gelijk het juiste bedrag en zat gelukkig in de buurt van de prijsindicatie die wij eerder kregen. Mede door de goede sfeer, fijne gesprekken met de adviseur en het gewenste eindresultaat, zijn we overgegaan tot het kopen van onze droomkeuken bij Kex Keukenexpert in Volendam.

Familie Kroon

 

‘De keuken is ons pronkstuk, gezellig én groot’