Een droomkeuken van Bouwhof
Binnenkijkers
13 mei, 2021

Een droomkeuken van Bouwhof

Combinatie van modern en klassiek

De keuken in de oude woning van Rob en Carla had een klassieke uitstraling. De nieuwe droomkeuken van Carla was een moderne keuken, maar omdat Rob ook de klassieke accenten kan waarderen, is gekozen voor een combinatie van beiden. De gedeeltelijk greeploze kastjes en de keuze voor hoogglans smelt samen met het schitterende donkere hout en de paneeldeurtjes. Deze keuken is het bewijs dat een dergelijke combinatie hartstikke goed samen gaat. Rob en Carla vertellen ons: “Het was nog best een uitdaging om deze combinatie te realiseren omdat het natuurlijk toch verschillende stijlen zijn. Gelukkig bleek deze uitdaging goed op te lossen en is onze droomkeuken verwezenlijkt.”

Alles zoals gewenst

Kwaliteit en gemak, dat was een belangrijke eis van Rob en Carla. Zij kozen voor alle inbouwapparatuur van het merk Siemens. AEG werd de keuze voor de vaatwasser omdat het onderste rek omhoog kan worden getrokken. Op de vraag of de kookplaat met ingebouwde randafzuiging naar tevredenheid werkt knikken Rob en Carla bevestigend. “De afzuiging werkt krachtig en er zijn geen vervelende luchtjes tijdens of na het koken. Wij zijn verbaasd over de goede werking.” De keuken is verder uitgerust met een grote aparte vrieskast en koelkast, een combimagnetron, een oven en een espressoapparaat met kopjeswarmer (welke ook te gebruiken is voor het opwarmen van borden). Alle lage kasten zijn uitgerust met lades voor gebruiksgemak en extra ruimte. Ook is een Quooker aan het spoelgedeelte toegevoegd voor het ultieme gemak. Het mooiste van de keuken? Rob: “Alles is zoals gewenst, maar wat toch wel echt heel mooi is? Dat is hoe de keuken aansluit bij de woonkamer. Onze gasten zitten aan de eettafel met een lekker wijntje, terwijl wij koken. Er is geen grote afstand, je bent bij elkaar. Dát is heel fijn.”

Aanbevelen

Op de vraag of Rob en Carla Bouwhof zouden aanbevelen aan familie en vrienden antwoord Rob: “Jazeker, dit doen wij al! Het contact met Ab is heel fijn en bij Bouwhof hebben wij uiteindelijk bijna de gehele inrichting voor onze woning aangeschaft. Alles voor je huis onder één dak, dat is toch wel een mooie aanvulling als je gaat kijken voor een keuken en kiest voor een totaalplaatje.”