LID WORDEN

van de mooiste keukenwinkel

Ben jij een ondernemer met een passie voor keukens en wil je lid worden van de Mooiste Keukenwinkel? Bel of mail ons, dan nemen wij snel contact met je op. 

VME voor en door ondernemers

‘Wij’ staat voor VME Nederland BV. VME is een non-profit retailservice- en inkooporganisatie voor onafhankelijke meubel- of keukenondernemers. Ons streven: jou en andere innovatieve ondernemers sterker laten staan in een continu veranderende markt met veeleisende klanten. De volledige winst wordt 100% uitbetaald aan de leden. Jij kunt er daar één van zijn!

Wij bij VME begrijpen wat het is om ondernemer te zijn. En dus doen wij waar we goed in zijn: ontzorgen. Door onze diensten kun jij je richten op waar jij goed in bent: ondernemen. Besluit jij lid te worden van VME, dan zijn heb je serviceverlening op het gebied van online en offline marketing, profiteer je van margeverbetering door gezamenlijke inkoopkracht en kun je meer rendement behalen. 

Hoe wij jou al die voordelen kunnen bieden? Ook wij zijn onderdeel van een groter geheel: Interieurpartnerring, één van de grootste Retail Service organisaties in Europa

LID WORDEN