Welke kraan kopen?
Tips
9 maart, 2020

Welke kraan kopen?

WELKE KRAAN KOPEN?
KEUKENAPPARATUUR

Is uw bestaande kraan toe aan vervanging of bent u op zoek naar de perfecte kraan voor uw nieuwe keuken? Op deze pagina vindt u diverse tips, zodat u kunt besluiten welke kraan u wilt kopen:

  • Welke kraan komt direct kokend water uit? Met bijvoorbeeld de Quooker Fusion en Quooker Classic Fusion heeft u altijd direct koud water, warm water en 100°C kokend water bij de hand. Zo’n kraan geeft een fijn luxegevoel en bespaart u tijd en voorkomt waterverspilling. Onze adviseurs kunnen u alles over de Quooker vertellen. Vraag ernaar in één van De Mooiste Keuken-winkels.
     
  • Kraan kiezen voor een designkeuken. Kiest u voor een designkeuken, kies dan ook voor een speciaal design qua kraan. Tip: kies de Quooker Messing Patina kraan. Een kraan met een wel heel persoonlijke touch, letterlijk en figuurlijk. Daar waar uw vingertoppen de kraan raken, verkleurt de kraan. Een heel natuurlijk proces, waardoor een 100% uniek patina ontstaat. Zo is uw Quooker niet alleen een praktisch accessoire op het aanrecht; het wordt het sieraad van uw keuken.

Gerelateerde vragen