Welke kraan kopen?
Tips
9 maart, 2020

Welke kraan kopen?

WELKE KRAAN KOPEN? 

Is jouw bestaande kraan toe aan vervanging of ben je op zoek naar de perfecte kraan voor jouw (nieuwe) keuken? Op deze pagina vind je diverse tips die je helpen bedenken welke kraan je wilt kopen:

welk design kraan voor jouw keuken? 

Dat je een kraan wilt die bij jouw keuken past, is logisch. Wil jij nou een kraan die qua design net even anders is dan anders? Dan kun je kiezen voor een niet-standaard vorm en kleur.
Zo zijn er kranen met rechte of ronde uitloop en kun je kiezen voor een -vaak hogere- kraan die uittrekbaar is. Qua kleur zijn een gouden, messing of zwarte kraan graag geziene gasten in de keuken. En wil je nou écht iets speciaals, ga dan voor de Quooker Messing Patina kraan. Dit is een kraan met een wel heel persoonlijke touch, letterlijk en figuurlijk. Daar waar jouw vingertoppen de kraan raken, verkleurt de kraan. Een heel natuurlijk proces, waardoor een 100% uniek patina ontstaat. Zo is jouw Quooker niet alleen een praktisch accessoire op het aanrecht; het wordt het sieraad van jouw keuken.

Welke kraan voor energie besparen? 

Alle kleine beetjes helpen, dus wil jij voor milieu en je portemonnee op energie besparen en weten welke kraan je dan moet kopen? Kies een kokendwaterkraan en/of bruisendwaterkraan: de Quooker Flex, Fusion en/of Cube. 

Welke kraan voor direct kokend water? 

Quooker is misschien wel de bekendste kokendwaterkraan. Met een Quooker-kraan heb je altijd direct koud water, warm water en 100°C kokend water bij de hand. Keukenapparatuur, zoals deze kraan, geeft je een luxegevoel, bespaart je tijd en voorkomt waterverspilling. Onze keukenexperts kunnen je alles over de Quooker vertellen. Vraag ernaar in een De Mooiste Keukenwinkel. 

Welke kraan voor direct koud (bruisend) water? 

Voeg je aan jouw Quooker kokendwaterkraan een CUBE-reservoir toe, dan tap je instant koud en/of bruisend water uit jouw keukenkraan. 

 

Gerelateerde vragen